5.5 C
Ljubljana

Startup Company Console Edition izhaja danes

Objavljeno:

2Awesome Studio (2AS) oznanja, da bo Startup Company Console Edition lansirana danes ob 11.00 po pacifiškem času / 20.00 po srednjeevropskem času. Igra bo izšla po maloprodajni ceni 12,99 $, pri čemer bo popust pri prednaročilu/zagonu znižal ceno na 11,69 $.

Potem, ko se je več kot štiristo tisoč podjetnikov rodilo z velikim uspehom igre na Steamu, se Startup Company Console Edition veseli pomoči naslednji generaciji lastnikov podjetij s svojo optimizirano izdajo za konzole.

Dinamično korporativno okolje izdaje za osebni računalnik boste lahko izkusili v povsem novi luči: z vsemi funkcijami igre, ki jih igralci že poznajo in imajo radi, ter novimi funkcijami uporabniškega vmesnika/UX, ki so posebej prilagojene igralnim ploščicam (ki so jih že pohvalili recenzenti).

Startup Company Console Edition je peskovnik za poslovno simulacijo. Ste izvršni direktor majhnega startupa in si želite rasti svojega podjetja. Z majhnim vložkom ste se odločili zgraditi neverjetno spletno stran, s katero boste tekmovali z največjimi tehnološkimi velikani na svetu, in sanjate, da boste postali najvrednejše podjetje v zgodovini.

Startup Company Console Edition – napovednik

sorodno

najnovejše