14.2 C
Ljubljana

Potujte v skrivnostno deželo velikanskih senčnih bitij v Strayed Lights

Objavljeno:

Evokativna akcijska pustolovščina Strayed Lights, v kateri igrate majhno svetlobo, ki jo obdajajo prevarantska senčna bitja, bo na voljo za osebne računalnike in konzole konec aprila. Razvijalec Embers je poleg napovedi izdal napovednik, ki razkriva utrinke temnega in čudovitega sveta igre, tekočega, a zahtevnega boja in raziskovanja, prežetega s kvazi-mističnimi temami.

Strayed Lights – napovednik

Borite se s svojimi notranjimi demoni in obnovite ravnovesje
V Strayed Lights potujete skozi nezemeljska območja meglenih gozdov, žarečih ruševin in pokvarjenih mest, medtem ko vas zasledujejo srhljiva senčna bitja. Soočite se tudi s spopadi s šefi z ogromnimi bitji, ki so prežeti z nebrzdanimi čustvi.

Vaša drobna lučka bo rasla, pridobivala nove sposobnosti in se povečevala, preden se bo sčasoma razvila v psevdomistično entiteto, prežeto z živahnimi močmi. Medtem boste dobili vpogled v skrivnosti okoliškega sveta, bodisi skozi druge zablodele luči, kot ste vi, ali povsem drugačna bitja.

Igra je nastavljena na atmosferski zvočni posnetek, ki odraža stanja čustev v bitjih, ki jih srečate, skladatelja Austina Wintoryja, nagrajenega z Grammyjem, čigar prejšnji projekti vključujejo Journey, Abzû in serijo The Banner Saga.

Strayed Lights bo na voljo konec aprila 2023 za PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One in Nintendo Switch.