3.7 C
Ljubljana

Izkusite vznemirjenje pranja denarja v Welcome to Goodland, napovednik za datum izida je na voljo zdaj

Objavljeno:

Big City Lab z navdušenjem najavlja prihajajoč izid igre Welcome to Goodland, navdušujoče strateške/pustolovske igre, ki bo na Steam prišla 28. aprila 2023. Da bi igralcem omogočili kratek vpogled v zgodbo in igranje igre, z veseljem razkrivajo uradni napovednik na YouTubu.

Welcome to Goodland – napovednik

V Welcome to Goodland se bodo igralci znašli v majhnem, mirnem mestecu, kjer se bodo morali znajti v nevarnem svetu pranja denarja. Igralčeve naloge so sprejemanje strateških odločitev, pridobivanje in širjenje podjetij ter iskanje zaupanja vrednih zaveznikov. Toda, ko se vzpenjajo po lestvicah in pridobivajo moč, se morajo tudi odločiti, ali lahko ohranijo svojo človečnost v tem okrutnem svetu.

Funkcije igranja vključujejo naslednje:

  • Previdno načrtujte dejanja in pridobivajte podjetja, da pospešite svoje sumljive dejavnosti.
  • Ohranite občutljivo ravnovesje med ugledom pri policiji, lokalnimi kriminalnimi združbami in drugimi frakcijami, da se izognete izdajam.
  • Sprejemajte odločitve z daljnosežnimi posledicami, saj popolne rešitve ni.
  • Spopadite se s korupcijo in se povzpnite po lestvici znotraj kartela ali poskušajte poiskati pomoč pri FBI ali poiščite drug način za zagotovitev varnosti in neodvisnosti.

Big City Lab je zavezan ustvarjanju edinstvene in očarljive izkušnje igranja in komaj čakajo, da igralci izkusijo Welcome to Goodland. V ta namen bo demo igre na voljo v začetku februarja.

Dodajte Welcome to Goodland na svoj seznam želja na Steamu, da je ne boste zamudili!

sorodno

najnovejše