3.4 C
Ljubljana

Išči krvavo maščevanje! FPS Dread Templar je zdaj na voljo za PC

Objavljeno:

Fulqrum Publishing in T19 Games danes oznanjata, da je po uspešni kampanji zgodnjega dostopa zdaj na voljo hitra igra FPS Dread Templar v različici 1.0 za PC prek Steam, GOG.com in Epic Games Store.

Dread Templar, ki ga je v treh letih izdelal samostojni razvijalec, brez truda spominja na klasične streljačine iz 90-ih, vendar s sodobnim pridihom in globino igranja na ravni sodobnih FPS naslovov.

Dread Templar – napovednik

Igralci se bodo podali na iskanje krvavega maščevanja in se prebijali skozi horde različnih demonskih sovražnikov v več različnih, edinstvenih okoljih kampanje – od temnega kraljestva pekla do zamrznjenih piratskih ladij – vse to oživi s podrobno umetniško vizualno podobo, nadgrajeno z osupljivim izvirnim zvočnim posnetkom.

Obsežen in raznolik arzenal hudih orožij in moči je na voljo za pomoč igralcem, ko postanejo najstrašnejša stvar v peklu. Spodbuja se eksperimentiranje, saj je na voljo več kot 100 različnih nadgradenj, ki jih je mogoče odkleniti – vse pa je mogoče neskončno kombinirati, da ponudite zelo različne in osebno prilagojene sloge igranja.

Dread Templar vključuje tudi popolno lokalizacijo za angleščino, francoščino, nemščino, španščino, tradicionalno kitajščino, poenostavljeno kitajščino, japonščino, brazilsko portugalščino in ruščino.

Dread Templar je zdaj na voljo za PC prek Steam, GOG.com in Epic Games Store.

sorodno

najnovejše