12.4 C
Ljubljana

Indie psihološki triler ‘Loretta’ bo na računalnike prišel 16. februarja

Objavljeno:

DANGEN Entertainment in razvijalec Yakov Butuzov bosta 16. februarja izdala igro Loretta na vseh večjih platformah za osebne računalnike. Loretta se dogaja v majhnem mestu v Ameriki v štiridesetih letih 20. stoletja in je 2D pustolovščina, ki se vrti okoli ženske, ki se sooča z izdajo, moževo nezvestobo in pridobitvijo svoje agencije. Loretta bo na konzole prišla pozneje.

ZGODBA

Loretta je gospodinja. Njen mož Walter je pisatelj. Oba sta odvlečena iz blišča in glamurja New Yorka in potisnjena v propadajočo kmečko hišo na podeželskem jugu, oba sta neuspešna, borita se s svojimi financami in njunim odnosom. A ko Loretta izve za moževo nezvestobo in izjemno donosno polico življenjskega zavarovanja, sklenjeno v njegovem imenu, se začne uveljavljati grozljiv načrt. Na igralcu je, da se odloči, kako daleč mu bo sledila.

Igralci izbirajo dialog, interakcijo s predmeti in odločajo o globinah, do katerih bo šla Lorettina izprijenost, medtem ko krmarijo po nočni mori, ki jo je ustvarila sama. Igra je razdeljena na več poglavij, ki skačejo naprej in nazaj v času, da zagotovijo kontekst in razkrijejo ozadje Lorettine degradacije. Različne zgodbene poti vodijo do različnih preobratov in številnih koncev. Boste možev zrezek začinili s poprom ali s strupom? Ali boste radovednemu častniku lagali ali se ga znebili na dvorišču?

LASTNOSTI

  • Z dialogom in odkritjem se odločite, ali bo Lorettina zgodba ostala splet prevar ali pa se bo prelevila v krvavi umor.
  • Konceptualno so igro navdihnili film noir, umetnost Andrewa Wyetha in Edwarda Hopperja ter dela Alfreda Hitchcocka, Philipa Ridleya, Stephena Kinga in Vladimirja Nabokova.
  • Rešite skrivnostne uganke, da se potopite globlje v Lorettino nepopolno preteklost in odkrijte stopnje obupa, ki jih čuti, da bi ponovno prevzela nadzor nad svojim življenjem.
  • Na čigavo stran se boste postavili v tej zgodbi brez junakov? Razvejane poti in več koncev omogočajo izkušnjo po meri ali priložnost za ponovitev. Izberite Lorettino usodo in raziščite številne priložnosti, ki se ji ponujajo.
Loretta – napovednik