3.7 C
Ljubljana

Francoski indie TRPG dragulj Wantless ponuja brezplačen demo na Steamu

Objavljeno:

Twin Sails Interactive je danes objavil, da bo sodeloval s francoskim neodvisnim razvijalcem Drop Rate Studio in bo založil njihovo prihajajočo igro Wantless. Ta potezna taktična igra vlog, ki bo izšla v zgodnjem dostopu jeseni 2023, bo igralce postavila pred najhujše nočne more in težave njihovih pacientov.

Na pragu Steam Next Fest je brezplačna predstavitev Wantless zdaj na voljo za igralce, da preizkusijo igro. Ta predstavitev, ki vključuje več kot ducat sovražnikov in šefov, bo igralcem dala vpogled v potencial za ustvarjanje spretnosti v igri, z več tisoč razpoložljivimi kombinacijami, s katerimi se lahko igrajo v meniju za ustvarjanje sposobnosti.

Wantless – napovednik

Wantless je hitra taktična RPG, ki združuje obsežno ustvarjanje spretnosti in zahtevno potezno bojevanje. Oblečeni v plašč Eirisa, enega zadnjih Transposerjev, se bodo morali igralci soočiti z grozotami, ki so se pokazale, in hoditi po tanki meji morale v umirajočem svetu. Igralci se bodo zapletli v izmučene misli svojih pacientov, da bi se spopadli z njihovimi težavami, medtem ko poskušajo ohraniti svoje spomine, ali pa bodo trpeli posledice.

Vsako dejanje, ki ga izvede Eiris, bo okrepilo vsakega sovražnika v sobi. Bolj ko igralec deluje, več virov bo imel njegov nasprotnik, kar ustvarja občutljivo ravnovesje dejanj. Igralci morajo premišljeno uporabiti okolje sebi v prid, da izenačijo kvote. Od skrbno postavljenih eksplozivov do bazenov škodljivih strupov – v tem neusmiljenem taktičnem boju ni mogoče prezreti terena.

Za prevlado bo Eiris imel dostop do globokega sistema za kovanje spretnosti, ki bo igralcem omogočal spreminjanje učinka, oblike, obsega in več svojih veščin. Specializirani za kombinacije za boj na blizu, zadanje smrti od daleč ali manipulacijo na bojnem polju, lahko igralci oblikujejo svoj slog igre in ga izboljšajo po vsakem teku!

Wantless bo v zgodnjem dostopu izšla jeseni 2023 na osebnih računalnikih in zdaj ponuja brezplačno predstavitev na Steamu za vsakega igralca, ki jo želi preizkusiti.

sorodno

najnovejše