20 C
Ljubljana

Dva prijatelja, dva različna svetova. Road 96: Mile 0 pristane 4. aprila

Objavljeno:

DigixArt in Ravenscourt z navdušenjem razkrivata Road 96: Mile 0, pripovedno pustolovsko igro z glasbeno komponento in predzgodbo kritiško hvaljene Road 96.

Igra naj bi izšla 4. aprila na digitalnih platformah prek PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, PC in Switch.

Road 96: Mile 0 – napovednik

Road 96: Mile 0 je postavljena v White Sands – edino razkošno skupnost v Petrii – in se odvija tik pred potovanjem, ki se je začelo poleti 1996. Igralci se bodo izmenjevali med vlogama Zoe in Kaita, dveh najstnikov z nasprotnimi ozadji in prepričanji.

Dva najstnika, dva svetova

Nekdanji igralci Road 96 se bodo spomnili Zoe, enega glavnih likov igre. Prihaja iz bogatega dela mesta in njen oče dela za vlado predsednika Tyraka kot minister za nafto.

Kaito – lik iz Lost in Harmony – rojen v nevarnem in mračnem Colton Cityju – se je s starši preselil v bogato stanovanjsko naselje White Sands, da bi našel delo in pobegnil pred mestnim onesnaženjem. Minili sta dve leti in zdaj živijo tam, kjer prebivajo Tyrak in mestne VIP-osebe.

Navdušena nad njegovo mračnostjo se Zoe zbliža s Kaitom in postaneta dobra prijatelja. Preživljanje časa z njim jo bo pripeljalo do odkrivanja motečih resnic o svoji državi in celo lastnem očetu.

Želite izvedeti, zakaj je Zoe pobegnila od doma? Kaj se je v resnici zgodilo leta 1986 med napadom na mejo?

Kmalu bo to prijateljstvo na preizkušnji. Kako bo to vplivalo na usodo njune zgodbe? Bosta ostala prijatelja?

Road 96