5.5 C
Ljubljana

Prišel je čas: Risen je zdaj na voljo na PlayStation 4, Xbox One in Nintendo Switch!

Objavljeno:

Prišel je čas, da raziščete Farango in se uprete nevarnosti, ki čaka! THQ Nordic z navdušenjem sporoča, da bo Risen danes izšel za PlayStation 4, Xbox One in Nintendo Switch! Poleg tega je THQ Nordic ekskluzivno sodeloval z GameStopom, da bi Risen predstavil igralcem PS4 in Nintendo Switch v Severni Ameriki.

Inkvizitor Mendoza je prispel na Farango, otok, naseljen s številnimi zlobnimi bitji in ki mu vlada skrivnostni Don Esteban. Po Farangi so se iz tal dvignile ruševine, nevarne pošasti pa počasi prevzemajo nadzor nad otokom. Mendoza želi raziskati in obupno potrebuje vašo pomoč – mu boste pomagali? Znajdite se ujeti sredi upora, tiranije in mističnih obredov, pri čemer je končna odločitev, v katero smer se bo nihalo usode zanihalo, v vaših rokah.

Potopite se v grob in atmosferski svet Risen, kjer ima vsako dejanje posledice. Obvladajte meč, naučite se umetnosti bojevanja s palico ali postanite močan čarovnik in si utirajte pot po deželi, polni skrivnostnih potresov, strašnih pošasti in nepredstavljivih zakladov.

O Risen

Vulkanski otok Faranga terorizirajo pošastna bitja. Vihtite meč, palico in več kot 20 urokov za obrambo dežele in oblikovanje njene končne usode, brez nalagalnih zaslonov za brezhibno pustolovščino RPG odprtega sveta.

  • Akcijska RPG odprtega sveta, kjer ima vsako dejanje posledice.
  • Razdeljeno na 4 poglavja, ki vam omogočajo, da se odločite, kateri strani se boste pridružili.
  • Na izbiro je več kot 20 različnih urokov, ki jih izvajate z zvitki ali runami.
  • Popolnoma brezhibna podpora za svetovno pretakanje – brez nalagalnih zaslonov.
  • Z vsako stopnjo se bo vaš lik učil in izboljšal svoje sposobnosti.
  • Nešteto stranskih nalog in bitij, ki jih morate odkriti.
  • Več kot 60 ur poglobljenega igranja odprtega sveta.
Risen – napovednik

sorodno

najnovejše