23 C
Ljubljana

Princess Farmer bo naslednji teden zacvetela na mobilnih platformah s popolnoma novo vsebino

Objavljeno:

Vaši najljubši čarobni kmetje prihajajo na popolnoma novo platformo, saj bo Princess Farmer, prikupna vizualna novela Whitethorn Games in Samobee Games, 31. januarja prešla na Android in iOS!

Da bo njena mobilna premiera še bolj vznemirljiva, boste lahko izkusili povsem novo vsebino, ekskluzivno za platformo! Popolnoma nov sistem nalog vas vabi, da sprejmete izzive, da si prislužite srčne kovance ali zvezdice (nova valuta v igri, ki je na voljo samo v mobilnih napravah) in poberete veliko fantastičnih nagrad. Vsak dan bodo na voljo tri naključne naloge. Dokončajte dvanajst nalog in prejmite ogromno nagrado v obliki kovancev ali zvezdic, ki jih lahko uporabite za nakup predmetov – vključno z novimi barvami za zajce, oblekami in bleščicami – v Rojevi trgovini.

Princess Farmer je uganka in vizualna novela z akcijskimi mehanikami, ki se jih je enostavno naučiti, in različnimi stili igranja, ki vam omogočajo, da se potopite skozi igro ali da vas izzovejo. Princesa Farmer je bila čisto navadna kmetica, ko se je nekega dne zbudila pod drevesom Gaia. Zdaj lahko s pomočjo čarovnije matere Gaie z lahkoto dvigne cele vrste zelenjave in premaguje ovire sama, v sodelovanju ali celo s spremljevalcem z umetno inteligenco!

Princess Farmer je na voljo za PC prek Steam in Epic Games, Xbox One in Series X|S, PlayStation 4 in Nintendo Switch. Igra bo na voljo za mobilne naprave prek Apple Store in Google Play 31. januarja 2023.