5.5 C
Ljubljana

Predstavljena SteamWorld Build za izdajo leta 2023 z demom, ki je na voljo zdaj

Objavljeno:

SteamWorld se vrača! Med dogodkom SteamWorld Telegraph: Special Broadcast, ki je bil pretočen v živo na Twitchu, YouTubu in Steamu, sta Thunderful in notranji razvojni studio The Station razkrila povsem nov vnos v priljubljeni franšizi: SteamWorld Build. Kot je v tradiciji franšize, SteamWorld Build vzame dobro znan žanr in mu daje edinstven pridih, saj zagotavlja izkušnjo gradnje mesta na več ravneh, ki vam nalaga nalogo, da zgradite cvetoče mesto nad zemljo, medtem ko rudarite vire in se ukvarjate s pošastmi pod njim. SteamWorld Build bo izšla za PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One in Nintendo Switch pozneje leta 2023.

Thunderful in The Station prav tako z navdušenjem sporočata, da je predstavitev za SteamWorld Build zdaj na voljo na Steamu! Poleg tega, da bi proslavili vrnitev franšize SteamWorld, so vse prejšnje igre v seriji zdaj znižane na Steamu kot del SteamWorld Build Announcement Sale. Če še ne veste, kaj vse se dogaja, ko gre za to večkrat nagrajeno serijo, je to odlična priložnost, da izveste.

V igri SteamWorld Build ste arhitekt rudarskega mesta SteamWorld. Začnite z delom in zgradite hiše za svoje steambot državljane, poskrbite za njihovo prehrano in poskrbite za malo zabave. Podali se boste tudi v zapuščen rudnik pod vašim mestom, za katerega se govori, da je poln starodavne tehnologije, ki je ključ do pobega pred bližajočo se pogubo. Uporabite naravne vire nad zemljo in obilo rud, zakopanih v rudniku, da razširite svoje mesto. Spodbujajte nove stanovanjske ravni, da se pridružijo prizadevanju za kopanje globlje, odkrivanje neizmernega bogastva in jim na koncu pomagajte, da ga odnesejo s planeta!

SteamWorld Build je bila razvita na osebnem računalniku in konzolah hkrati, kar zagotavlja, da zasnova igre, UX in uporabniški vmesnik delujejo enako dobro s krmilnikom v roki kot z miško in tipkovnico. Igra ima uporabniku prijazen vmesnik in mehaniko, ki je zasnovana tako za izkušene igralce kot za novince v žanru gradbenikov mest, dodatno izpopolnjena s tremi težavnostnimi stopnjami, med katerimi lahko izbirate.

SteamWorld Build – napovednik

sorodno

najnovejše