12.4 C
Ljubljana

Journey to the Savage Planet: Employee of the Month Edition pristane na Xbox Series X|S, PlayStation 5 14. februarja

Objavljeno:

Čestitamo, cenjeni uslužbenec, Kindred Aerospace vas je razglasil za uslužbenca meseca. Vaša nagrada je … ne, ne napredovanje, ampak izdaja nagrajene znanstvenofantastične raziskovalne igre Journey to the Savage Planet: Employee of the Month Edition na PlayStation 5 in Xbox Series X|S v torek, 14. februarja, 2023 od globalnega založnika 505 Games skupaj z razvijalci Raccoon Logic.

Tako je, cenjeni zaposleni, vaša pot do ARY-26 kot del programa Pioneer je zdaj še boljša (izboljšanje popolnosti je bilo težko!) s sočnim DLC-jem, novimi oglasi, dodatnimi klepeti z Martinom Tweedom in izboljšanim načinom fotografiranja! Še bolje, igra je zdaj popolnoma optimizirana za nove konzole. Iskreno povedano, komaj si ga zaslužiš, vendar si dobrodošel. Dali vam bomo trenutek, da se zberete in prebavite to neverjetno novico.

Prebavljeno? Dobro. Doživite planete ARY-26 in DLC-1 s podporo za do 4K na PlayStation 5 in Xbox Series X/S. In če ste igro že kupili, prejmete nadgradnjo brezplačno! Kakšen čas je biti živ!

Kot morda že veste, je Kindred Aerospace odgovoren za ugotavljanje možnosti preživetja človeškega življenja na planetu ARY-26. Podatki kažejo, da ima planetova atmosfera lahko halucinogene lastnosti, a kot veste, imamo močno politiko proti drogam. Spoznajte neodkrito floro in favno planeta in dokumentirajte nenavadne življenjske oblike, ki so jih naši raziskovalci znanstveno označili kot “icky”. Izvajajte raziskave s standardnimi orodji: laserskimi pištolami, bombami, kislino in drugimi eksplozivi ali zahtevajte sredstva ARY-26 za ustvarjanje orodij s tehnologijo 3D tiskanja. Ne pozabite le, da vaše ugodnosti ne vključujejo zdravstvenega zavarovanja. Če umreš, si kriv sam, cenjeni zaposleni.

Zaposleni v Kindred Aerospace, ki že imajo Journey to the Savage Planet, bodo brezplačno prejeli posodobitev Employee of the Month Edition kot del naše letne pobude družbene odgovornosti podjetij. Novi zaposleni se lahko prijavijo za 29,99 $ na PlayStation 5 in Xbox Series X|S v torek, 14. februarja 2023.