3.7 C
Ljubljana

Graditelj vesoljske ladje The Last Starship se pripravlja na vzlet

Objavljeno:

Ekipa, ki stoji za Prison Architect, raziskuje nove meje s svojim najnovejšim projektom The Last Starship. Zgradite zvezdno ladjo svojih sanj in odkrijte neznano, medtem ko se igra pripravlja na izstrelitev v zgodnji dostop leta 2023. Vzemite trup ladje in jo opremite z motorji, vzdrževalnimi napravami, senzorji in tirnimi topovi, da vidite, kako se obnese na galaktičnih bojiščih. Na igralcu je, da sprejme ključne odločitve, ko prevzame krmilo zvezdne ladje, ne glede na to, ali izvaja operacijo rudarjenja asteroidov, rešuje civiliste pred okvaro motorja ali se spopada z galaksijskimi pirati.

The Last Starship – napovednik

Celotna posadka čaka na ukaz igralcev v The Last Starship. Igra spodbuja igralce, da ne samo zgradijo svojo floto ladij, ampak tudi upravljajo svojo posadko, raziskujejo nova področja, sodelujejo v spopadih v realnem času in še veliko več. Vsaka ladja bo za začetek potrebovala osnovno opremo, a ko igralci napredujejo skozi misije v igri, lahko svoje vesoljsko plovilo nadgradijo z oborožitvenimi sistemi, rudarskimi laserji in drugimi edinstvenimi dodatki.

The Last Starship se pripravlja na svojo javno predstavitev, ki bo izšla 26. januarja, medtem ko se igra pripravlja na nastop na naslednjem Steam festivalu od 6. do 23. februarja. The Last Starship se dogaja v neomejenem, proceduralno ustvarjenem vesolju. Med festivalom Steam Next Fest bo predstavitev omejena na prve tri sektorje, kar bo igralcem omogočilo, da dobro razumejo, kaj ponuja The Last Starship.

sorodno

najnovejše