3.7 C
Ljubljana

Preživite z boleznimi prežeti svet v The Last Plague: Blight

Objavljeno:

Original Studios z navdušenjem napoveduje The Last Plague: Blight, pristno izkušnjo preživetja, ki teži k realizmu. Odkrijte skrivnost nejasne bolezni in se uprite grožnjam v nevarnem odprtem svetu. Igralci lahko naredijo svoje prve korake v surovo divjino z novo predstavitvijo, ki bo na voljo med festivalom Steam Next Fest od 3. do 13. februarja.

The Last Plague: Blight – uradni napovednik

Blight, uničujoča bolezen neznanega izvora, je izkoreninila življenje, kot ga poznamo. Pobeg v divjino je navidezno najvarnejša izbira, toda koliko časa bo trajalo, da Blight doseže zadnje zatočišče? Kadar lahko skrivanje povzroči neizogibno smrt, je ukrepanje nujno. The Last Plague: Blight naloži igralcem, da poiščejo korenine Blighta in naredijo konec bolezni enkrat za vselej. Rešitev človeštva je na obzorju, a doseči jo je zastrašujoče breme.

The Last Plague: Blight se ponaša z zagotavljanjem celovite izkušnje preživetja s pristnim realizmom in poglobitvijo. Vsako posamezno dejanje ima namen in potencialno posledico. Kuhanje, izdelovanje ali nabiranje materialov požira dragoceni čas. Vodo je treba prekuhati, da zagotovimo, da je varna za pitje, in ustrezne posode bodo potrebne za prenašanje tekočine brez razlitja. Surovine zahtevajo obdelavo, preden ustvarite orodja in zgradite strukture, potrebne za preživetje. Potreben je le en preprost spodrsljaj, da se zavrti v popolni propad.

Blight je ena izmed mnogih groženj in izzivov, s katerimi se morajo igralci pogumno spopasti v proceduralno ustvarjenem svetu. Divje zveri prežijo v sencah in ostri vremenski pogoji pustošijo po divjini. Igralci morajo biti ves čas pozorni, hkrati pa ohranjati uravnoteženo dobro počutje. Lakota, hidracija, energija in morebitne povzročene rane morajo biti pod nadzorom, medtem ko iščemo boljši jutri.

sorodno

najnovejše