3.7 C
Ljubljana

Green Man Gaming Publishing podpisuje dogovor o globalnem založništvu na več platformah z Road Studio S.A. in Movie Games S.A. za Alaskan Truck Simulator

Objavljeno:

Green Man Gaming Publishing je danes objavil založniško pogodbo s studiem za razvoj iger Road Studio S.A in založnikom Movie Games S.A za globalno izdajo Alaskan Truck Simulator. Igra, ki jo je razvil Road Studio, bo leta 2023 izšla na platformah PC, Xbox Series X/S in PlayStation 5. Založba Green Man Gaming Publishing bo pravočasno objavila podrobnosti o zagonskem oknu.

Alaskan Truck Simulator združuje simulacijo tovornjakov z elementi preživetja in vas popelje v škornje aljaških voznikov tovornjakov. Usedite se za volane ogromnih strojev in se pogumno podajte v eno najtežjih in najnevarnejših voznih okolij. Sprejmite izziv in preverite, ali lahko preživite dovolj dolgo, da v celoti izkusite surovo lepoto divjine Aljaske.

Alaskan Truck Simulator bo izšel za platforme osebnih računalnikov in konzol leta 2023, več informacij o obdobju izdaje pa bo objavljenih kmalu.

sorodno

najnovejše