15.4 C
Ljubljana

Flightpath

Objavljeno:

Illogic Games z navdušenjem napoveduje prihajajočo izdajo igre Flightpath, zgodbe, ki bo igralce popeljala na vznemirljivo potovanje skozi poglobljeni svet.

V Flightpath bodo imeli igralci možnost izbrati enega od treh igralnih likov, od katerih ima vsak svojo edinstveno zgodbo in ozadje. Prebiti se morajo skozi horde sovražnikov, ki pripadajo organizaciji, imenovani “The Syndicate”, da bi galaksijo osvobodili njihovega zlega vpliva.

A zgodba se tu ne ustavi. Med potjo bodo igralcem predstavljene izbire, ki bodo vodile do razvejanih zgodb, kar bo omogočilo več igranj z različnimi izidi.

Igra vsebuje tudi postopkovno ustvarjene stopnje, ki se bodo spreminjale z vsakim igranjem, kar zagotavlja novo izkušnjo z vsakim igranjem. Flightpath ponuja edinstveno mešanico hitrega igranja shoot-em-up s privlačno pripovedjo, ki igralcem zagotavlja resnično poglobljeno izkušnjo. Igralci lahko pričakujejo, da bodo naleteli na široko paleto sovražnikov, pa tudi na zahtevne bitke s šefi, ki bodo njihove sposobnosti postavile na preizkušnjo.

Flightpath bo na voljo na Steamu in bo izšla 27. januarja v angleščini, španščini in japonščini.

Flightpath – uradni napovednik