5.5 C
Ljubljana

Dvignite se iz pepela in zgradite nov svet v New Cycle

Objavljeno:

To je druga priložnost za življenje človeštva, potem ko je sončni izbruh pred 50 leti izbrisal skoraj vse. Igralci bodo zdaj svetilnik upanja, ko bodo iskali novo normalno stanje za svojo civilizacijo. New Cycle naj bi debitiral na Steamovem Base Builder Fest, kar bo igralcem omogočilo, da si iz prve roke ogledajo, kaj ponuja igra prek nove predstavitve.

New Cycle – napovednik

Vesolje New Cycle je postavljeno v postapokaliptični svet, kjer ljudje niso samo preživeli, ampak tudi vrsta, ki je sposobna preoblikovati svoje trenutne razmere in povečati svoje zmožnosti kljub vsem. Filozofija, na kateri temelji svet igre, trdi, da golo preživetje ne more biti cilj in da ga naša vrsta ne more preprosto sprejeti kot namen mirujočega življenja. Tako kot njihovi davni predniki, katerih razvoja in napredka ni mogoče ustaviti, dokler dihajo, se bo naša vrsta še naprej borila tudi v svetu, ki je tik pred propadom. In cilj igre je, da s svojo edinstveno fikcijo izkusimo, kako in na kakšen način bo ta boj potekal.

New Cycle, ki začne svojo pot z zgodnjim ciljem nahraniti svoje prebivalstvo in vzpostaviti naselbino z začasnimi strukturami, se osredotoča na proces preoblikovanja v kompleksno industrijsko metropolo, kjer se predeluje na tone komponent različnih sort in ki je sposobna razvijati in izvajanje obsežnih projektov. Igra z uporabo množice mehanik za organizacijo in upravljanje celotnega naselja s proizvodnimi drevesi, družbo, razredno strukturo, mestnim življenjem in interakcijami z zunanjim svetom poskuša ustvariti uspešen hibrid različnih mehanik, hkrati pa ostaja zvesta klasičnemu graditelju mest.

Značilnost New Cycle, ki se razlikuje od drugih graditeljev baz v tem žanru, je izjemno spremenljiv sezonski cikel. Sončni izbruh je opustošil svet in povzročil nepredvidljive vremenske razmere skozi vse leto. Kot načelnik se morajo igralci naučiti, kako predvideti te spremembe in se jim hitro prilagoditi, da zagotovijo preživetje svoje družbe.

New Cycle bo imel na voljo predstavitev za brezplačno igranje med Steamovim Base Builder Fest. Igralci bodo v predstavitvi izkusili celotno vadnico in način peskovnika. Prihajajoča polna igra New Cycle naj bi imela štiri različne načine s štirimi zemljevidi. Tiste, ki želijo ostati na tekočem z razvojem igre, spodbujamo, da igro navedejo na seznam želja v Steamu.

sorodno

najnovejše