12.5 C
Ljubljana

Raziščite zapuščeno vesoljsko postajo v psihološkem trilerju Fort Solis, ki prihaja to poletje

Objavljeno:

Razvijalec Fallen Leaf je pravkar objavil sodelovanje z Dear Villagers pri prihajajoči kinematografski znanstvenofantastični pustolovščini Fort Solis. Raziščite zapuščen rudarski objekt na Marsu, razrešite skrivnost pogrešane posadke in sprejmite ključne odločitve, ko Fort Solis to poletje pride na osebne računalnike.

V Fort Solisu prevzamete vlogo inženirja Jacka Learyja, ko preživi najdaljšo noč svojega življenja v izolirani rudarski bazi na Marsu. Raziščite postajo Fort Solis v svojem tempu, zbirajte namige iz njenih bunkerjev, laboratorijev, prostorov za posadko in surovega, nevihtnega površja, da boste razumeli, kakšne skrivnostne grozote so doletele njene prebivalce. Ko noč postaja daljša, se dogodki stopnjujejo, uhajajo izpod nadzora in skrivnost o tem, kaj se v resnici dogaja, se poglablja. Morate tekmovati s časom, da poiščete člane posadke Fort Solisa in pobegnete, da poveste zgodbo!

Z uporabo moči Unreal Engine 5 ponuja Fort Solis zapleteno poglobljeno okolje v najglobljih delih vesolja. S prvorazredno posadko, ki vključuje glavnega igralca Red Dead Redemption 2 Rogerja Clarka, Troya Bakerja (The Last of Us, Death Stranding) in Julio Brown (The Last Kingdom, World on Fire), vas Fort Solis popelje v svojo trdo znanstveno fantastiko.

Sprejemajte težke odločitve v realnem času, ko sestavljate zlovešče sile, ki so doletele Fort Solis. Vaša dejanja bodo imela ključne posledice, ki bodo vodile v več koncev. Ali imate vse, kar je potrebno, da razrešite skrivnost Fort Solis in poročate, da ste živi?