15.7 C
Ljubljana

Q.U.B.E. 10th Anniversary zdaj na voljo na PlayStation 5 in 4! Skupaj s Q.U.B.E. 2 Ultimate Edition, ki je zdaj na voljo na PlayStation 5 in Xbox Series X|S!

Objavljeno:

Prenovljena klasika na PlayStation! Osvežena različica slavne prvoosebne uganke Q.U.B.E.

Q.U.B.E. 10th Anniversary je zdaj na voljo na PlayStation 5 in PlayStation 4 od petka, 20. januarja, skupaj s Q.U.B.E. 2 Ultimate Edition za PlayStation 5 in Xbox Series X|S, ki vključuje vse DLC-je iz različice za osebni računalnik, lahko objavi Toxic Games.

Q.U.B.E. 10th Anniversary

Ustrezno poimenovan Q.U.B.E. 10th Anniversary, najnovejša igra Toxic Games, bo prinesla izpopolnjene vizualne podobe in ponekod popolnoma preoblikovane in revidirane razdelke za vso vsebino, ki je bila predstavljena tako v prvotni izdaji kot v Q.U.B.E: Director’s Cut iz leta 2014.

Dejansko popolnoma nov primerjalni napovednik odlično prikazuje vizualne razlike med prvotno izdajo in Q.U.B.E. 10th Anniversary, čeprav bo igra vključevala tudi popolnoma novo vsebino, vključno s popolnoma novim poglavjem, imenovanim Sector 8, ki vključuje dodatnih 4-6 ur igranja, odklenjenih po zaključku glavne kampanje.

Q.U.B.E. 10th Anniversary – napovednik

Q.U.B.E. 2 Ultimate Edition

Q.U.B.E. 2 Ultimate Edition igralce postavi v kožo britanske arheologinje Amelie Cross na čudovitem, a skrivnostnem tujem planetu. S pomočjo druge preživele Emme se mora Amelia soočiti z izzivi Q.U.B.E. v upanju, da najde pot nazaj domov. Q.U.B.E. 2 Ultimate Edition ohranja premikajoče se okoljske uganke izvirnika, vendar dogajanje ovije okoli Ameliine lastne intimne zgodbe in njenega iskanja preživetja.

Q.U.B.E. 2 Ultimate Edition – napovednik

Q.U.B.E. 10th Anniversary je zdaj na voljo na PlayStation 5 in PlayStation 4! Q.U.B.E. 2 Ultimate Edition je zdaj na voljo na PlayStation 5 in Xbox Series X|S!