3.7 C
Ljubljana

Figment 2: Creed Valley izide 9. marca 2023

Objavljeno:

Bedtime Digital Games, danski neodvisni in nagrajeni studio, je danes objavil, da bo Figment 2: Creed Valley, nadrealistična akcijska pustolovščina, izšla 9. marca 2023 za PC (Steam, Epic Games Store), Nintendo Switch, PlayStation in Xbox hkrati.

Studio je že prej napovedal, da bo igra izšla februarja, vendar se je odločil, da jo potisne dva tedna pozneje, da bi se izognil kakršni koli krizi.

Figment 2: Creed Valley je glasbena in nadrealistična pustolovščina v človeško psiho in samostojno nadaljevanje Figmenta iz leta 2017, ki je bil prodan v 1 milijonu izvodov v osebnih računalnikih in konzolah. Nočne more so porušile moralni kompas, zaradi česar um ne more pravilno delovati. Protagonist Dusty in njegova vedno optimistična pomočnica Piper morata odpotovati v Creed Valley, kjer se oblikujejo ideali The Mind, da obnovita mir. Rešite uganke in se soočite z nočnimi morami v glasbenih obračunih, da ozdravite um.

V Figment 2 se bodo igralci borili z nočnimi morami skozi glasbene obračune in razjasnili, zakaj so se pojavile. Izmikaj se in pleti, medtem ko te šefi zmerjajo, pri čemer uporabljaj ritem uma in njegova nenehno spreminjajoča se mnenja za zmago v bitki.

Raziščite dve temeljni stanji uma: odprtega duha in zaprtega duha. Preklapljajte med njimi, da odkrijete skrivnosti svojega okolja in napredujete. Ko se potopite v globino človeške psihe, boste morali uporabiti stanja v bitkah, ki so časovno usklajene z zvočnim posnetkom. Lokalno sodelovanje je na voljo na vseh platformah: prevzemite nadzor nad ptico Piper, Dustyjevo pomočnico, saj se nihče ne bi smel soočiti s svojimi strahovi sam. Igra bo lansirana lokalizirana v 17 različnih jezikih.

Figment 2: Creed Valley – napovednik

sorodno

najnovejše