3.4 C
Ljubljana

Transport Fever 2: Console Edition napoveduje datum izdaje s prvim napovednikom igre

Objavljeno:

NACON in Urban Games z veseljem oznanjata s prvim napovednikom igranja, da so zdaj na voljo prednaročila za Transport Fever 2: Console Edition. Sprva načrtovana za februarsko izdajo bo simulacijska igra transporta, ki je zelo priljubljena pri računalniških igralcih, zdaj izšla 9. marca 2023 za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One in Xbox Series X|S.

Transport Fever 2: Console Edition – napovednik

Transport Fever 2: Console Edition je tajkunska igra, v kateri ustvarite transportno podjetje in razvijete vso infrastrukturo, potrebno za rast podjetja. S prevozom tovora in potnikov gradite prometni imperij in prispevate k svetovnemu gospodarstvu. In zdaj je Urban Games prilagodil igro za konzole, tako da lahko še več igralcev uživa v izkušnji. Z izboljšano grafiko, prenovljenim vmesnikom in kontrolami, prilagojenimi krmilnikom, lahko vsak uživa v optimizirani različici priznane igre upravljanja.

Transport Fever 2: Console Edition je zdaj na voljo za prednaročilo in bo na voljo na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One in Xbox Series X|S 9. marca 2023.

sorodno

najnovejše