5.5 C
Ljubljana

Tin Hearts korakajo na PC, Nintendo Switch, PlayStation in Xbox 20. aprila 2023

Objavljeno:

Založnik Wired Productions in ustvarjalci obrtniške interaktivne zabave, Rogue Sun, s ponosom potrjujejo, da se njihova pripovedna ugankarska pustolovščina Tin Hearts odpravlja na osebne računalnike (Steam, Epic Games Store, GOG, Utomik), Nintendo Switch, PlayStation 4 in 5, in družino konzol Xbox 20. aprila 2023.

Poleg tega Wired Productions z veseljem sporoča, da lahko igralci prijavijo svoje zanimanje za fizično izdajo Tin Hearts, skupaj z digitalnim prenosom EP in inovativnimi nalepkami, za PlayStation 5, PlayStation 4 in Nintendo Switch še danes prek Wired Productions Store.

Pred izdajo se lahko igralci zdaj prijavijo za zaprto različico beta za PC, ki bo potekala od 10. do 14. februarja na Steamu in od 17. do 19. februarja na Utomiku. Doživite uvodna dejanja Tin Hearts, ki vodijo kositrne vojake skozi sled ugank z uporabo muhastih in domiselnih pripomočkov, da jih odbijajo, streljajo in drsijo do cilja. Pridružite se uradnemu Tin Hearts Discordu, kjer se nahajajo namenske vsebine s polnim dostopom in neposredno govorite z razvijalci, če želite izvedeti več.

Tin Hearts – napovednik

sorodno

najnovejše