3.7 C
Ljubljana

Prisrčna slikovna pustolovščina, A Space for the Unbound, se danes sooča s koncem sveta

Objavljeno:

A Space for the Unbound, prisrčna življenjska pustolovščina s fantom in dekletom z nadnaravnimi močmi razvijalca Mojiken Studio ter založnikov Toge Productions in Chorus Worldwide, danes prispe na PC prek Steam, PlayStation 4|5, Xbox X|S , Xbox One in Nintendo Switch za 19,99 $/19,99 €/17,99 £.

Interaktivna pripoved igre A Space for the Unbound, postavljena na podeželje Indonezije v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, zajema magični realizem, medtem ko se meščani soočajo s svojimi najglobljimi boji. V glavnih vlogah igrata Atma in Raya, ki ju veže njuna vrveža ustvarjalnost, dvojec pa se poda na potovanje, da bi dvignilo svoje okolico, medtem ko v daljavi grozi trk kometa.

Kljub mikavnim slikovnim okoljem in živahni retro estetiki prežemajo sopostavljene melanholične teme depresije in tesnobe. Čarobna rdeča knjiga dvema protagonistoma omogoča, da se potopita v zavest drugih, da se znebita vznemirljivih občutkov, ki pestijo njuno vsakdanje življenje in mračne težave. Vsak prebivalec ima za povedati svojo zgodbo in hrepeni po tem, da bi pomiril svoja vznemirljiva čustva in se znova počutil sproščeno.

Grožnja kozmične katastrofe ustvarja kolektivni občutek obupa, ki se širi po tej skromni skupnosti. Osrednje osebe te pretresljive zgodbe, ki jih vodijo njihove novoodkrite nadnaravne moči, krmarijo v stiskah drugih, da bi pomagale ozdraviti svet okoli sebe.

A Space for the Unbound je zdaj na voljo na Nintendo Switch, PlayStation 4|5, Xbox in PC prek Steam, GOG in Epic Games Store za 19,99 $/19,99 €/17,99 £, s podporo za angleščino, indonezijščino, japonščino, korejščino, brazilsko portugalščino, poenostavljeno kitajščino in tradicionalno kitajščino.

sorodno

najnovejše