19.7 C
Ljubljana

Fashion Police Squad 2. februarja končno prihaja na Switch, Xbox in PlayStation

Objavljeno:

Nagrajena Fashion Police Squad, nenasilna prvoosebna strelska igra o reševanju modnih zločinov, 2. februarja končno prihaja na Nintendo Switch, PlayStation 4/5 in Xbox One/S/X. Lacoste? 19,99 $ / 15,49 £ / 16,79 €.

Fashion Police Squad, ki je lani prejel več nagrad za svojo računalniško izvedbo, vključno z IndieDB-jevo indie igro leta, in si prislužil 94-odstotno oceno uporabnikov na Steamu, zdaj prehaja na konzolo s kopico novih popravkov, da bo izkušnja še bolj elegantna.

Mobiliziran je bil oddelek modne policije, saj stvari v Trendopolisu *sploh niso* gucci. Široke hlače … dolgočasne obleke … opažanja nogavic s sandali?! Nekaj se dogaja, zato FPS zgrabijo pasove pravičnosti in šivalne stroje po meri ter se odpravijo k Veri Wang po nekaj modnega smisla za te izgubljene duše.

Fashion Police Squad – napovednik

Fashion Police Squad je prvoosebna “streljačina” s pridihom – svojih tarč ne poškodujete, ampak jim namesto tega nenasilno pokažete, kako se bolje prilegajo in pridejo ven videti čudovito … če so torej Calvin en-Kleined, seveda.

Toda z vsakim modnim zločinom se je treba ukvarjati drugače, zato boste morali kar naprej menjavati orožje in na kraju samem ugotavljati, kateri pripomoček ustreza kateremu zločinu. Ali boste Jimmy Choo-se osvetlili njihove dolgočasne obleke z 2DYE4 Carbine Elite, ali pa si morda pripeli pas okoli teh povešenih hlač?