3.4 C
Ljubljana

Nadrealna pripovedna pustolovščina GRUNND pristane na PC 26. januarja

Objavljeno:

Razvijalec Olafs Osh iz SEKTAHOUSE je danes objavil, da bo njegova ročno izdelana, popolnoma zvočno odigrana pustolovska igra GRUNND 26. januarja prišla na osebne računalnike preko Steam in GOG.com. GRUNND je edinstven pogled na žanr »pokaži in klikni« s funkcijami, ki jih navdihuje platformna igra, hitrim potovanjem in razvejanimi dogodki z več izbirami, ki jih bo igralec začel odvijati, ko začne svoje potovanje.

Svet GRUNND je poklon delom Davida Lyncha in Franza Kafke, z okoljem, ki stil igre poškropi s kapljicami južne gotike in black metala. V tej nenavadni in očarljivi pustolovščini se odločite, kako bo dialog potekal skozi igro, da bi razkrili skrivnost. Ne glede na to, kako GRUNND govori o svojih likih, gre za protagonistovo introspektivno potovanje.

V GRUNND-u ugotovite, da ste prespali med vožnjo z vlakom domov iz službe; v paniki izskočite na naslednji postaji in se znajdete v Bytownu, na videz običajnem mestu tik pred sončnim zahodom. Kot se zgodi, kmalu ugotovite, da je zadnji vlak nazaj v civilizacijo pravkar odpeljal in vam ne preostane drugega, kot da raziskujete okolico.

Ljudje, ki jih srečate v Bytownu, so nenavadni, in čeprav se nekateri sprva morda zdijo koristni, hitro postane očitno, da imajo mnogi svoje namene. Ko ugotovite, da stvari niso povsem takšne, kot se zdijo, se sprijaznite, da vam ta večer spanje ni v načrtu.

O GRUNND

GRUNND je prvenec skupine SEKTAHOUSE in združuje osupljivo grafiko in privlačno zgodbo v pustolovščini, podobni nečemu med res očarljivim filmom ali knjigo in grozljivimi sanjami. GRUNND je eden od šestih neodvisnih naslovov, financiranih v okviru pobude Bright Gambit. Bright Gambit je bil lansiran januarja 2022 z namenom podpreti majhne neodvisne razvijalce in studie tako, da jim pomaga financirati njihove prvence.

GRUNND – napovednik

sorodno

najnovejše