3.4 C
Ljubljana

Nagrajeni razvijalci igre Behind The Frame so napovedali The Star Named EOS, pripovedno ugankarsko igro, ki letos prihaja na osebne računalnike in druge platforme

Objavljeno:

Silver Lining Studio, nagrajeni razvijalec Behind The Frame: The Finest Scenery, z veseljem razkriva svojo prihajajočo pripovedno ugankarsko igro, The Star Named EOS, ki prihaja na osebne računalnike in druge platforme, ki bodo objavljene pozneje letos.

The Star Named EOS – napovednik

V skladu s tradicijo studia, da oživlja zgodbe o umetnosti in človeški povezanosti, The Star Named EOS vidi Deija, mladega fotografa, ki sledi stopinjam svoje matere. Raziščite ročno narisan svet, rešite uganke, da odkrijete resnico družinske skrivnosti, in ponovno ustvarite fotografije, da se vrnete v preteklost in doživite spomine, shranjene v njih.

The Star Named EOS je prvoosebna, z zgodbo bogata pustolovska igra, kjer morate uporabiti vse okoli sebe za reševanje ugank, zbiranje rekvizitov in nadaljevanje iskanja resnice in lepote v negotovem in pogosto bolečem svetu. Potopite se v dolgo pozabljene skrivnosti in spomine ljubljenih, v čustveni in filmski izkušnji.

Lastnosti:

  • Potopite se v čudovit ročno narisan svet in komunicirajte z vsem, kar vidite.
  • Zajemite utrinke prostora okoli sebe z lastnim fotoaparatom in potujte skozi čas z močjo fotografije.
  • Izpolnite vrsto ugank, ki vas bodo izzivale in pripeljale bližje odkrivanju skrivnosti v središču zgodbe.
  • Rešite nove izzive, da poustvarite stare fotografije.
  • Doživite popolnoma zvočno odigrano, srčno zgodbo o ljubezni, spominu in razumevanju.
  • Znova odkrijte lepoto sveta skozi objektiv fotoaparata in zgodbe, ki jih lahko povedo fotografije.

Ponovno ujemite spomine v The Star Named EOS kasneje letos na osebnih računalnikih in na drugih platformah, ki bodo objavljene. Medtem boste lahko že igrali demo na prihajajočem festivalu Steam Next Fest od 6. februarja. Igro lahko dodate tudi na seznam želja na Steamu: https://store.steampowered.com/app/1619230/The_Star_Named_EOS/.

sorodno

najnovejše