3.4 C
Ljubljana

Rešite dodoje v Joon Shiningu februarja

Objavljeno:

Razvijalec Orchid of Redemption in založnik Lamplight Forest z veseljem sporočata, da bo njuna zahtevna golfu podobna fantazijska platformna igra Joon Shining zapustila zgodnji dostop in bo 17. februarja 2023 doživela popolno izdajo na Steamu.

Joon Shining je bila predstavljena na Steamu v zgodnjem dostopu 20. marca 2021 in je bila od takrat deležna pohval za svoje tesno, a zahtevno platformiranje in magijo fizikalnega upogibanja. S svojo mehaniko, podobno golfu, čarovnija mlade čarovnice Joon omogoča igralcu, da upogne žogico na načine, ki bi bili sicer nemogoči. Potovala bo iz enega mitskega sveta v drugega in se lotila izziva reševanja rase dodojev pred izumrtjem.

O Joon Shining

Joon Shining je zahtevna platformska igra, podobna golfu, s pridihom domišljije. Kombinacija tradicionalnega golfa in mini golfa z elementi igranja ugank razvija formulo golfa zadeni in počakaj z dodajanjem čarovnije – uporabite telekinezo, da zavirate žogico ali se še naprej kotalite med letom, in to je samo za začetek!

Igrate kot Joon – mlada čarovnica, ki potuje po multiverzumu. Ko napredujete skozi 8 edinstvenih svetov, se naučite obvladovati svoje skrivnostne moči za reševanje nenavadnih in um-zbujajočih izzivov.

Izkoristite svoje sposobnosti za manipulacijo fizike. Rešujte uganke. Odkrijte zbirateljske predmete. In spoznajte skrivnost Mage Drops…

Joon Shining je zahtevna platformna igra, ki temelji na fiziki, z nešteto čarobnih mehanik! Igranje zahteva skrbno izpiljene veščine in ključnega pomena je izbira pravega skrivnostnega pristopa.

Ključne lastnosti

  • 8 edinstvenih svetov.
  • Manipulirajte s fiziko.
  • Čarobne elementarne sposobnosti.
  • Odkrijte skrivnosti in iznajdljivo nedosegljive Mage Drops.
  • 15-20 ur igranja.
Joon Shining – napovednik

sorodno

najnovejše