3.7 C
Ljubljana

Old World – The Sacred and The Profane na voljo zdaj

Objavljeno:

Hooded Horse z veseljem sporoča, da je izšel The Sacred and The Profane DLC za Old World, ki izboljšuje verske teme igre 4X z novo pripovedno vsebino in funkcijami igranja.

Novi paket vključuje 350+ novih dogodkov, več kot deset novih značajskih lastnosti, šest novih zgodovinskih osebnosti z lastnimi verigami dogodkov, pa tudi like verske duhovščine s svojimi misijami in projekti. Tu je tudi mehanika verskega nestrinjanja in preganjanja ter več kot deset novih ‘kultnih’ mestnih projektov.

Old World – The Sacred and The Profane DLC napovednik

Old World je hvaljena zgodovinska strateška igra 4X, ki temelji na značajih in jo je zasnoval Soren Johnson, glavni oblikovalec Civilization IV. Old World se osredotoča na gradnjo dinastičnih družin skozi generacije, kjer morate voditi eno od več plemiških hiš, ki tekmujejo za oblast v starodavnem svetu. Prvi DLC igre, Heroes of the Aegean, je izšel maja 2022.

Old World – The Sacred and The Profane je na voljo za nakup v Steamu, Epic Games Store in GOG.com za 4,99 USD/4,49 GBP/4,99 EUR, z 10-odstotnim popustom ob lansiranju za prvi teden.

sorodno

najnovejše