3.7 C
Ljubljana

‘Blue Wednesday’ ponuja edinstveno, z jazzom navdahnjeno pripovedno pustolovščino o glasbi in strasti na Steamu

Objavljeno:

Razvijalec in založnik neodvisnih iger Buff Studio s ponosom napoveduje prihajajočo izdajo igre Blue Wednesday, edinstvene, z jazzom navdihnjene pripovedne pustolovščine, ki prihaja na PC preko Steama to pomlad. Blue Wednesday, ki je primerna za igralce vseh starosti in ravni izkušenj, vas izziva, da izkusite uspeh in neuspehe gospoda Morrisa, nadobudnega jazz pianista, ki želi izkoristiti svoj talent za slavo in bogastvo.

Blue Wednesday – uradni napovednik

Blue Wednesday se odvija v Evans Cityju, kjer igrate vlogo protagonista gospoda Morrisa, ko raziskuje mesto, polno vznemirljivih in barvitih likov in predmetov; cilj je izkusiti življenje gospoda Morrisa skozi interakcijo, živahne izreze v ključnih trenutkih v igri in skozi serijo več kot 20 mini iger. Med potjo boste igrali in obvladali klavir, medtem ko boste zbirali predmete in spoznavali bogato in raznoliko življenje svojih likov, ki se potepajo po mestu.

Blue Wednesday vsebuje obilico zabavnih in privlačnih mini iger, ki se pojavijo glede na dejanja gospoda Morrisa. Med igranjem komunicirate z drugimi liki in se učite njihovih zgodb, kar vam na koncu omogoča zbiranje dragocenih predmetov. Zbirate lahko tudi glasbene liste, vendar izberite pametno! Vaše izbire bodo oblikovale pripoved in določile albume, ki jih lahko zberete, od tanga in bossa nove, cool jazza do modernega jazza. Igrate jih lahko med ritmičnimi igrami med igranjem. Ko pomagate drugim likom, lahko zbirate redke glasbene albume, in če želite, lahko brskate po kupih starih plošč v zadnjem delu glasbene trgovine. Zberite te albume iz različnih glasbenih žanrov in jih predvajajte na gramofonu v Morrisovi sobi. Poslušajte in uživajte v redkih albumih, skritih po mestu.

KLJUČNE LASTNOSTI

  • Veliko jazza.
  • Edinstvena in prepričljiva pustolovščina.
  • 10 zabavnih in barvitih likov.
  • 20+ mini iger.
  • Zabavni zbirateljski predmeti in note.
  • Albumi redke glasbe.

Blue Wednesday je predvidena za uradno izdajo maja 2023, vendar bo morda predstavljena prej, okoli marca, kot naslov za zgodnji dostop.

sorodno

najnovejše