3.7 C
Ljubljana

Navdušujoča nadnaravna platformna igra ‘Mistcaller’ prihaja v Steam

Objavljeno:

Razvijalec Onyx Wings je danes razkril svojo prihajajočo nadnaravno, na skrivnostih temelječo platformo Mistcaller, ki prihaja v Steam decembra letos. Mistcaller je srhljiva, a vznemirljiva platformna uganka, ki se odvija v svetu, prekritem z meglo, kjer se igralci kmalu naučijo, da lahko s posebnimi močmi upogibajo meglo in jo nadzorujejo sebi v prid (ali v svojo pogubo?).

Zgodba govori o Evi, deklici, ki se znajde sama na svetu in se ne spomni, kaj se je zgodilo. Svet je prekrit z meglo in njen edini spremljevalec je nenavaden glas, ki prihaja iz senc.

Medtem ko poskuša obnoviti svoje spomine in odkriti svojo preteklost, se Eve začne učiti, da ima sposobnost nadzora meglice za navigacijo po svetu, zavitem v temo. Igralci to moč uporabljajo za nadzor nad ovirami na poti.

Čeprav ni vse tako, kot se zdi. Ko se potovanje nadaljuje, protagonist začne odkrivati različne resnice in skrivnosti o preteklosti družin – in postane zanimivo.

  • Ta igra, ki jo navdihujejo naslovi, kot je Limbo, ima čudovite ročno narisane dizajne, ki prikazujejo umetniške slike.
  • Izkoristite moč meglice in krmarite skozi svet, ovit v njo.
  • Neverjetne uganke in ovire, ki jih je treba premagati v različnih okoljih.
  • Poglobljena zgodba o sporu med dvema družinama in potovanju dekleta, da reši svojega ugrabljenega brata.
  • Oda klasičnim platformskim igram, ki igralcem prinašajo robustne umetniške sloge.

Za seznam želja Mistcaller obiščite Steam.

sorodno

najnovejše