3.7 C
Ljubljana

Aurora’s Journey and the Pitiful Lackey danes izide na konzolah PlayStation in v Steamu

Objavljeno:

Sony Interactive Entertainment España (SIE España) in The Not So Great Team sporočata, da je bila igra Aurora’s Journey and the Pitiful Lackey danes izdana za PlayStation 4, PlayStation 5 in Steam.

Igralci bodo našli Aurora’s Journey kot samostojno igro (14,95 € | 14,95 $) in posebno izdajo z vzdevkom Lackey Edition (19,95 € | 19,95 $), ki vsebuje izvirno zvočno podlago, ki jo je sestavila Marika Takeuchi, ter štiri ekskluzivne avatarje za tiste, ki jo kupijo v trgovini PlayStation Store.

Aurora’s Journey and the Pitiful Lackey – napovednik

O Aurora’s Journey and the Pitiful Lackey

Leta 1927 mlada astronomka po imenu Aurora Aylesworth živi z Lackeyjem, članom robotske rase nezemeljskih bitij, znanih kot Robotos, ki so prispeli na Zemljo pred 19 leti. Skrivnostni zapis z informacijami o Aurorinem pogrešanem očetu, ki je izginil pred štirimi leti med raziskovanjem vesoljske ladje Roboto Eureka, ju bo vodil na raziskovalno potovanje po novih namigih. Kakšne prijatelje, sovražnike in presenetljiva dejstva bo Aurora našla na svoji poti do resnice?

KLJUČNE FUNKCIJE

  • Potujte po svetu z Auroro in Lackeyjem v pustolovščini s stranskim pomikanjem z elementi streljanja in platformiranja.
  • Raziščite, kje je Aurorin oče, tako da se pogovarjate s prijatelji in tujci ter razvozlajte skrivnost Eureke.
  • Uporabite naprave in pripomočke, ki jih je zasnoval Aurorin prijatelj, profesor Rahmaninov, ki ji bodo pomagali na poti, medtem ko se sooča z neštetimi sovražniki in drugimi nevarnostmi.

sorodno

najnovejše