3.4 C
Ljubljana

Total Tank Generals izide 30. marca 2023

Objavljeno:

Total Tank Generals, ki so jo razvili Noobz From Poland in bodo izdali 505 Games, bo izšla na Steamu 30. marca, kar bo ljubiteljem taktičnega poteznega boja omogočilo, da v celoti izkusijo visoko raven podrobnosti, ki jih ponuja igra.

Total Tank Generals je zgodovinsko bogata igra, ki ponuja globoko mehaniko igre – kot so modeli enot, napredovanje enot, gibanje, bojevanje in teren. Igralci se bodo naučili vse to uporabljati v svojo korist, pri čemer bodo načrtovali svojo pot skozi zgodovinske bitke s skrbnim načrtovanjem napadov, razporeditvijo vojakov in kdaj poklicati podporo.

Prelisičiti sovražnika in doseči zmago bo od igralcev zahtevalo, da upravljajo z viri, izkoristijo okolje in v celoti izkoristijo vsako enoto – prevzamejo poveljujočo splošno vlogo v zgodovinskih kampanjah Pattona, Žukova in Rommla.

Igra, ki je enostavna za uporabo z vgrajenim vodnikom po igri za novince v žanru strategije, lahko ponudi velik izziv za najbolj izkušenega veterana žanra. Ni samo za igralce strateških iger – ljubitelji taktičnih miniaturnih in družabnih iger bodo cenili mehaniko in miselnost, ki je potrebna za zmago v bitkah, medtem ko bodo strokovnjaki za zgodovino uživali v obsežni zgodovinski vsebini in natančnosti podrobnosti o kontekstu, enotah in ključnih poveljnikih.

sorodno

najnovejše