14.2 C
Ljubljana

Pripravite se, da postanete junak, kakršen si nikoli niste želeli biti – igra vlog Greedventory je dobila datum izdaje

Objavljeno:

Založnik Nordcurrent je razkril, da bo prihajajoča RPG Greedventory, ki jo je razvil ukrajinski studio Black Tower Basement, na Steam prispela 20. aprila 2023, in predstavil nov napovednik. Greedventory združuje elemente različnih žanrov, vključno s souls-like, loot ’em-up in RPG, da ustvari vznemirljivo in zahtevno akcijsko pustolovščino. Igralci morajo biti pripravljeni pozabiti vse, kar vedo, ko se podajo na to vznemirljivo izkušnjo, pri čemer je miška prav tako mogočna kot meč in tipkovnica kot njihova knjiga urokov.

Greedventory – napovednik

V igri Greedventory se bodo igralci podali na pustolovščino, da bi pridobili najmočnejše čarobne artefakte na svetu iz železne pesti Igneous Sigil Brotherhood. Pridružil se jim bo njihov zvest spremljevalec, starodavni vraženec, ki se lepo pospravi v njihov nahrbtnik, da bi jim pomagal obvladati uroke, premagati mogočne šefe v boju v realnem času in odkleniti skrite zaklade na poti njihovega iskanja, da bi ustavili Bratovščino enkrat in za vselej. Greedventoryjev bojni sistem v realnem času temelji na uporabi miške za napad in izogibanje sovražniku, tipkovnica pa je sekundarno orodje za urokovanje. Ta slog je zasnovan tako, da ponuja izziv in igralci naj pričakujejo, da bodo velikokrat umrli, ko se učijo tega sistema!

KLJUČNE FUNKCIJE

  • Edinstven bojni sistem. Z miško napadajte, branite in parirajte svojim sovražnikom. Obvladajte časovno razporeditev vsakega dejanja, da postanete ultimativni bojevnik.
  • Uporabite orožje za udarjanje in zabadanje sovražnikov ali čarobne prstane za sprostitev močnih urokov. Z vsako uporabo predmeti izgubijo vzdržljivost, dokler se ne dvignejo ali pa se za vedno izgubijo.
  • Podajte se na vznemirljivo potovanje nevarnosti z zapletenimi pastmi, hordami sovražnikov in močnimi šefi, ki vam stojijo na poti.
  • Uživajte v skrbno oblikovanih slikovnih okoljih in likih.

Greedventory bo na Steam prispela 20. aprila 2023. Igrati jo bo mogoče v angleščini, francoščini, nemščini, španščini, brazilski portugalščini in poenostavljeni kitajščini.