16.3 C
Ljubljana

Postanite najstrašnejša stvar v peklu: retro-navdihnjen FPS Dread Templar izide za osebne računalnike 26. januarja

Objavljeno:

Fulqrum Publishing in T19 Games danes napovedujeta, da bo hitra FPS igra Dread Templar, v kateri ubijate demone, 26. januarja zapustila zgodnji dostop za popolno izdajo na osebnih računalnikih prek Steam, GOG.com in Epic Games Store.

Celotna izdaja bo vsebovala dve obsežni novi epizodi, od katerih bo vsaka vsebovala pet stopenj in bossfight, smrtonosno novo orožje, nove sovražnike, uganke in še več. Mednarodni igralci bodo uživali tudi v lokalizaciji celotnega besedila v angleščini, francoščini, nemščini, španščini, tradicionalni kitajščini, poenostavljeni kitajščini, japonščini, brazilski portugalščini in ruščini.

Postanite najstrašnejša stvar v peklu in onkraj, ko se podate na iskanje maščevanja v intenzivni, hitri FPS akciji Dread Templar. Igra spominja na klasike iz 90-ih, vendar s sodobnim pridihom, vključno z mehaniko igranja, kot so prilagodljive veščine, orožje, ki ga je mogoče nadgraditi, in številne Dread Powers za odklepanje.

Pokosite horde demonov in krvoločnih demonov v raznolikih okoljih, od pekla do zamrznjenih piratskih ladij, upodobljenih v retro, a presenetljivo podrobnem grafičnem slogu slikovnih pik, ki ga spremlja vrtoglava izvirna glasbena podlaga.

Dread Templar bo izšla za osebne računalnike prek SteamGOG.com in Epic Games Store 26. januarja.