3.7 C
Ljubljana

NEOWIZ preseneča oboževalce Skul: The Hero Slayer z obsežno brezplačno razširitvijo

Objavljeno:

NEOWIZ, razvijalec in založnik med oboževalci priljubljenih neodvisnih iger, z navdušenjem sporoča, da je obsežna brezplačna razširitev pristala v njihovem kritično hvaljenem naslovu Skul: The Hero Slayer. Razširitev Dark Mirror bo najprej predstavljena za osebne računalnike prek Steama, Epic Games Store in Xbox PC Game Pass. Konzolne različice razširitve Dark Mirror bodo prispele pozneje.

Zasidranje razširitve je nova ponovitev težkega načina, skupaj s popolnoma novo zgodbo in zemljevidom. Poleg tega so bile spremenjene sistem nagrajevanja in številni Skulovi predmeti. Prepustnica za ravnotežje je bila uporabljena za popravljanje stopenj, lobanj, pošasti in šefov. Nazadnje je bila dodana množica popravkov napak in popravljenih vizualnih učinkov za izboljšanje splošne izkušnje igralcev.

Da bi proslavili razširitev Dark Mirror za Skul: The Hero Slayer, NEOWIZ ponuja velik popust za tiste, ki želijo kupiti igro. Od četrtka, 12. januarja, do četrtka, 26. januarja, lahko igralci izkoristijo osupljiv 50-odstotni popust, kar je največ doslej za Skul. Tudi drugi neodvisni naslovi v panteonu iger NEOWIZ praznujejo izid igre Dark Mirror s popusti do 80 % prek strani Skul and Friends Sale.

Več podrobnosti o Skul: The Hero Slayer – Dark Mirror lahko najdete na uradni Steam strani igre.

O Skul: The Hero Slayer

Skul the Hero Slayer je akcijska platforma, ki se ponaša z lastnostmi, podobnimi rogue, vključno z nenehno spreminjajočimi se in zahtevnimi zemljevidi. Igralce bo na vsakem koraku potovanja izzivalo nepričakovano.

Skul ni navaden okostnjak. Poleg izjemnih bojnih sposobnosti lahko pridobi nove in vznemirljive sposobnosti, odvisno od lobanje, ki jo nosi. Uporabite do 2 lobanji naenkrat, od katerih ima vsaka svoj edinstven obseg napada, hitrost in moč. Izberite kombinacije, ki se ujemajo z vašim slogom igranja, in jih zamenjajte v žaru bitke, da spustite svoje sovražnike na kolena. Moč je v vaših rokah!

Na koncu vsakega poglavja se pomerite z ogromnimi šefi, pokvarjenimi s temnim kremenom in neverjetnimi močmi. Temni kremen, ki izhaja iz bolečine in sovraštva življenja samega, omadeži in prevzame nadzor nad vsem, česar se dotakne.

Skul: The Hero Slayer – Dark Mirror razširitev

sorodno

najnovejše