15.7 C
Ljubljana

​​​​​​​Pustolovščina, ki jo je navdihnil film Coraline Tima Burtona, praznuje predstavitev s čudovitim in srhljivim napovednikom

Objavljeno:

Children of Silentown vam omogoča odkrivanje vznemirljivih skrivnosti, ki obdajajo tiho vas – od danes. Založnik Daedalic Entertainment, skupaj z razvijalcema Elf Games in Luna2 Studio z veseljem sporočajo, da je njihova temna, lepo ročno narisana pustolovščina s pokaži in klikni igralnim sistemom zdaj na voljo na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox X|S Xbox One, Nintendo Switch in osebnih računalnikih.

Children of Silentown – napovednik

Zgodba spremlja Lucy, dekle, ki odrašča v vasi globoko v gozdu, kjer živijo pošasti, medtem ko počasi začne razkrivati skrivnosti, ki jo obkrožajo. Čez dan Lucy preživlja čas s prijatelji ali pomaga mami. Toda ponoči jo preganjajo strašne nočne more, ko posluša grozljivo renčanje, ki prihaja izven meja mesta. Nekaj ji je jasno: tema prinaša strašno nevarnost in nikoli ne sme stopiti v gozd. Toda ko se zgodi tragedija, ji ne preostane drugega, kot da se poglobi v prepovedani gozd in se sooči s svojimi strahovi.

Children of Silentown je temačna pustolovščina s pokaži in klikni sistemom ter z edinstvenim ročno narisanim in srhljivim umetniškim slogom, ki v kombinaciji z atmosferično glasbo ustvari osupljivo lep svet. Igralci morajo poiskati zapiske, zbirati predmete in jih kombinirati za reševanje ugank ter igrati mini igre, da odkrijejo skrivnosti Silentowna in gozda. Poleg tega je učenje pesmi ključnega pomena za komunikacijo z drugimi in napredovanje v igri. To orodje igralcem celo omogoča, da oblikujejo Lucyjino zgodbo in izkusijo več koncev.

Children of Silentown je zdaj na voljo na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox X|S Xbox One ter Nintendo Switch in PC.