3.7 C
Ljubljana

Post-apokaliptična 2D akcijska RPG Kandria je danes na Steamu

Objavljeno:

Akcijska RPG odprtega sveta Kandria iz švicarskega neodvisnega igralnega studia Shirakumo Games je zdaj na voljo na Steamu. Igralci se prebudijo kot androidi v postapokaliptičnem svetu, ki spodbuja raziskovanje s svojim čudovitim umetniškim slogom 2D slikovnih pik, a ponuja tudi številne izzive. Zdaj je na voljo tudi zvočni posnetek igre.

Kandria – napovednik

V Kandrii stopite v ogromen odprt svet s skupno velikostjo več kot 2,5 milijona kvadratnih metrov, ki ga lahko prosto raziskujete že od samega začetka. Vendar ta postapokaliptični svet skriva tudi številne nevarnosti. V 250 individualno zasnovanih sobah so vaše sposobnosti na preizkušnji v zahtevnih odsekih jump’n’run. V jamah in starodavnih ruševinah prežijo najrazličnejše grožnje: Paziti se morate ne le divjih živali in odpadniških robotov. Mnogi ljudje so tudi resna grožnja v tem surovem svetu.

V naseljih pa boste srečali prebivalce, ki preprosto poskušajo preživeti v sovražnem svetu. S tem, ko jim pomagate pri njihovih težavah v 50 različnih nalogah, jim ne dajete le upanja. Osvetljujete tudi skrivnosti sveta okoli sebe. Ali pa … naredite svoje. Svet Kandrie lahko ponudi veliko, tako za pustolovske raziskovalce kot za tiste, ki želijo le živeti mirno življenje v tem čudnem svetu. Ribolov je na primer varen način za okrevanje od obremenitev postapokaliptičnega vsakdanjega življenja. In nikoli ne veš: morda le ujameš kaj vrednega.

Kandria je zdaj na voljo na osebnih računalnikih prek Steama.

sorodno

najnovejše