23 C
Ljubljana

Brezplačna nadgradnja World War Z: Aftermath za PlayStation 5 in Xbox Series X|S se začne 24. januarja

Objavljeno:

Sabre Interactive je napovedal, da bo World War Z: Aftermath, ultimativna co-op zombie streljačina, ki jo je navdihnila filmska uspešnica Paramount Pictures, uradno predstavljena na PlayStation®5 in Xbox Series X|S 24. januarja. Lastniki PlayStation®4 in Xbox One igre bodo prejeli brezplačno nadgradnjo na te nove različice, ki vključujejo živahno akcijo 4K|60 FPS.

24. januar bo prav tako zaznamoval prihod novega načina Horde Mode XL, ki bo na voljo v Aftermath ekskluzivno za PlayStation®5, Xbox Series X|S in PC. Horde Mode XL sledi enakim pravilom kot standardni način igre Horde Mode, s hudičevim pridihom – med običajnimi valovi sovražnikov bo razpršen poseben val XL, ki bo preplavil več kot 1000 lačnih zombijev. Vi in vaša ekipa se boste morali potruditi, da boste preživeli ta izjemen in grozljiv izziv.

Vsi igralci World War Z: Aftermath in World War Z na PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One in PC bodo 24. januarja prav tako prejeli brezplačno posodobitev, ki uvaja mutatorje v standardno igro Horde Mode Z, skupaj z uničujočimi in smrtonosnimi novimi orožji ter prenovljenim in izboljšanim sistemom napredovanja orožja.

World War Z: Aftermath, ki ga poganja naslednja generacija Sabrejevega dinamičnega Swarm Engine™, vam omogoča, da igrate sami s soigralci z umetno inteligenco ali v sodelovanju za do štiri igralce, s popolnim navzkrižnim igranjem med računalnikom in konzolami. Spopadite se s hordami požrešnih zombijev v dveh popolnoma novih epizodah zgodbe, ki se dogajata v mestu Rim (vključno z Vatikanom) in zasneženem ruskem polotoku Kamčatka.

Aftermath prinaša dokončni paket World War Z z vso vsebino iz World War Z: Game of the Year Edition, vključno s celotnimi epizodami v New Yorku, Moskvi, Marseillu, Jeruzalemu in Tokiu. Doživite srčno utripajočo potopitev izbirnega prvoosebnega načina Aftermath, zdesetkajte nemrtve z novim sistemom za blizu in osmo stopnjo edinstvenih razredov z različnimi stili igranja in prilagodljivimi obremenitvami.