5.5 C
Ljubljana

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl: Come to Me uradni napovednik

Objavljeno:

Ko se najbolj težko in nepredvidljivo leto v zgodovini našega studia bliža koncu, GSC Game World z veseljem predstavlja nov napovednik za igro S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl:

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl – Come to Me uradni napovednik

Videoposnetek vsebuje posnetke izrezkov in igranja ter omogoča boljše razumevanje pustolovščine. Z ogromnim, brezmejnim odprtim svetom in nelinearno zgodbo, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl izide za osebne računalnike in Xbox Series X/S leta 2023. Igra bo na voljo prvi dan na Game Pass, prednaročila pa so odprta na naši spletni strani, pa tudi na Steam in GOG.

Ta napovednik posvečamo našim padlim junakom: tistim, ki so se najbolj žrtvovali za zaščito Ukrajine. Želimo si tudi vzeti trenutek, da izrazimo hvaležnost za vso podporo, ki smo jo prejeli od naših igralcev in partnerjev v zadnjih mesecih. Že osnovne besede lahko naredijo čudeže, ko je situacija huda. Najlepša hvala, ker ste bili z nami v teh težkih časih.

O S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl je povsem nov vnos v legendarni seriji, v kateri uživajo milijoni igralcev po vsem svetu.

Edinstvena kombinacija prvoosebne streljačine, poglobljene simulacije in grozljivke je nazaj. Z neverjetnim obsegom, napredno grafiko, svobodo izbire in najgostejšim vzdušjem smrtonosne pustolovščine bo to ultimativna S.T.A.L.K.E.R. izkušnja.

Dobrodošli v coni — območju izključitve okoli jedrske elektrarne v Černobilu. Poln sevanja, mutantov in anomalij kar naprej privablja pustolovce izven obrobja.

Lovci na glave bivajo globoko v Coni, ženejo jih njeni zakladi in skrivnosti. Ti ljudje so znani kot zalezovalci.

Ste pripravljeni postati eden izmed njih?

sorodno

najnovejše