23 C
Ljubljana

Potion Craft: Alchemist Simulator bo kmalu na voljo na konzolah Switch in PlayStation

Objavljeno:

Indie studio niceplay games in založnik tinyBuild se pripravljata na zadnje dejanje preobrazbe na Potion Craft: Alchemist Simulator. Ta sproščujoča kultna uspešnica, ki je bila nedavno izdana na PC in konzolah Xbox, je vroča in se pripravlja na igranje na konzolah Nintendo Switch in PlayStation v novem letu.

V igri Potion Craft prevzamete plašč (in alembik) najboljšega alkimista živahnega domišljijskega mesta. Meščani potrebujejo mistične zvarke, vi pa ste tam, da jih zagotovite, ne glede na to, ali gre za pustolovca, ki potrebuje nekaj, da bo zmajev ogenj nekoliko manj topil meso, ali prevaranta, ki išče najboljše hitro delujoče strupe, pripravljeni ste zagotoviti vse. Zberite svoje sestavine, zmeljite, premešajte in segrejte, nato pa postrezite za zdrav dobiček.

Čeprav je alkimija zapletena, mora biti trgovec tudi mojster umetnosti šarma. Vaši napitki so vredni le toliko, kolikor lahko prepričate ljudi, da so, zato obvladajte sistem barantanja, spoznajte, kaj jim je všeč in česa ne mara vsaka stranka, ter zamenjajte svojo pot do slave in dobička. Pretvarjanje svinca v zlato je dovolj zapleteno, a za uspeh je potreben pravi mojster srebrnega jezika.

Potion Craft je zdaj na voljo za osebne računalnike in Xbox, na konzolah Nintendo Switch in PlayStation pa bo na voljo v začetku leta 2023. Točen datum izida bo objavljen po praznikih, skupaj z več novicami o večjih posodobitvah vsebine za igro.