3.4 C
Ljubljana

Potopite se v podvodni graditelj mest Aquatico

Objavljeno:

OverSeer Games je objavil, da bo graditelj podvodnih mest za preživetje, Aquatico, izšel 12. januarja 2023! Da bi proslavili novico, je razvojna ekipa izdala popolnoma nov napovednik igranja z upovedanim igranjem, ki prikazuje samo nekatere edinstvene mehanike, ki jih bodo igralci izkusili.

Aquatico – napovednik

Potem ko je zemeljsko površje postalo pusta in negostoljubna puščava, je človeštvo svoje upe prelilo v začetek novega življenja pod valovi. Graditi trajnostno prihodnost pa ni enostavno. Na več nivojih oceanskega dna bodo igralci morali preživeti slane globine, da bi zgradili svojo lastno utopijo.

Z vsemi novimi funkcijami od prvenca Next Fest, vključno z ekspedicijami, ki vam omogočajo, da svoje prebivalce pošljete v globine oceana, da izvidijo in zavarujejo vire, do ustvarjanja povezav Dome, ki premostijo vrzel med nižjo in zgornjo ravnjo, napovednik daje igralcem globlji pogled na ponujeno igro.

Z regionalnimi biomi z različnimi temperaturami in globinami, ki vplivajo na to, kako igralci gradijo svojo podvodno civilizacijo, Aquatico predstavlja edinstvene izzive. Ne glede na to, ali gre za previdnost do naravnega morskega življenja ali prilagajanje neznanim ekosistemom, da bi se izognili sprožanju neželenih konfliktov, je upravljanje vaše populacije in vaše širitve ključnega pomena za preživetje.

Aquaticova navpična večplastna konstrukcija je edinstvena za gradnjo mest. Na vrhu morskega dna ležijo osrednja infrastruktura in proizvodni obrati, ta plast pa je dostopna mehaniziranim robotom, ki učinkovito vzdržujejo delovanje mesta. Zgornje plasti so obdane z masivnimi kupolami, ki ustvarjajo bivalno življenje za družbo. Vzdrževanje te novoodkrite vsakodnevne rutine bo imelo težave, saj si morajo igralci prizadevati za izpolnjevanje zahtev za obstojno morsko življenje.

Aquatico se bo 12. januarja 2023 potopil v 1.0.

sorodno

najnovejše