3.4 C
Ljubljana

Hopoo Games in Gearbox Publishing napovedujeta Risk of Rain Returns

Objavljeno:

Gearbox Publishing in Hopoo Games sta danes razkrila Risk of Rain Returns, predelavo klasične igre Risk of Rain z izboljšanimi vizualnimi elementi in vesoljsko ladjo novih funkcij in vsebin, ki jih prej niste videli. Izid je predviden leta 2023 in bo na voljo na Steam in Nintendo Switch. Seznam želja je zdaj na voljo na obeh platformah.

Risk of Rain Returns – napovednik

Risk of Rain Returns, ki jo je razvil Hopoo Games in bo izdal Gearbox Publishing, obnovi prvotni naslov iz leta 2013 od začetka. Zdaj s posodobljeno kodno zbirko razširja izvirnik ter izvaja funkcije in naučeno iz uspešnice Risk of Rain 2.

Ponovno (ali prvič) spustite pod na planet Petrichor V s sliko slikovnih pik visoke ločljivosti, izvirno in novo glasbo Chrisa Christodoulouja, množico sprememb ravnovesja in še več. Za igralce, ki šele spoznavajo Risk of Rain, se pripravite na boj s hordami zahtevnih pošasti, ki ogrožajo vaš nadaljnji obstoj, zbirajte in kombinirajte predmete, da izboljšate svoje sposobnosti, in povečajte svojo moč na božje ravni, ko se število in težavnost vaših sovražnikov povečujeta.

Ta sodoben pogled na desetletje staro igro je bil skrbno zasnovan, lepo predelan in poln novih načinov igranja. Nobena vožnja v ikonični igri roguelike ni enaka in to še nikoli ni bilo tako resnično kot zdaj z izboljšanimi novimi in znanimi Survivorji, prilagodljivimi sposobnostmi Survivorja, svežimi predmeti, smrtonosnimi pošastmi in načinom igre.

Risk of Rain Returns izvaja prenovljeno večigralsko igro, zaradi česar je igranje s prijatelji lažje kot kdaj koli prej.

sorodno

najnovejše