3.7 C
Ljubljana

Anthology of Fear, nova psihološka grozljivka, prihaja leta 2023!

Objavljeno:

100 GAMES je napovedal izid nove psihološke grozljivke, ki bo izšla 17. marca 2023 in se bo osredotočala na raziskovanje človeške podzavesti. Izdaja igre bo uvedla tudi sodelovanje med 100 GAMES in Gamersky.com.

Anthology of Fear je psihološka grozljivka, ki je bila razvita skupaj z Oh Deer Studio, produciral in izdal pa jo bo neodvisni poljski studio 100 GAMES. Igra bo našla igralca, ki poskuša rešiti skrivnostno izginotje brata igralčevega lika. Igralci bodo morali poiskati pot iz nočne more skozi srhljive, mejne lokacije, pri tem pa se boriti proti grozotam človeške podzavesti. Ko poskušate poglavje za poglavjem razrešiti skrivnost, se boste soočili z resno nevarnostjo, medtem ko igra raziskuje in preizkuša vaše strahove.

100 GAMES se je odločil sodelovati z Gamersky.com, ki bo z uporabo marketinga podpiral distribucijo iger na Kitajskem, Tajvanu, Hong Kongu in Macau. Poleg tega bo Anthology of Fear podpiral 10 jezikovnih različic, vključno s kitajščino, za katero bo odgovoren Gamersky.com.

Naslov izide 17. marca 2023, igro pa lahko najdete na Steamu.

sorodno

najnovejše