16.3 C
Ljubljana

Oni…so…živi! Sprejmite svojega notranjega dr. Frankensteina v Creature Lab

Objavljeno:

Ste se kdaj vprašali, kako bi bilo nadzorovati lastno vojsko pošasti? Razvijalec Image Power razume potrebo po eksperimentiranju (ne glede na to, ali imate zlobne namene ali ne) in njihov prihajajoči prvoosebni simulator grozljivk Creature Lab igralcem omogoča prav to. Creature Lab vabi igralce, da sprejmejo svojega notranjega zlobnega znanstvenika z ustvarjanjem pošasti, ki jih pošljejo v svet in povzročijo najrazličnejše uničenje nadležni vladi.

Creature Lab je vse o tem, da smo malce zlobni. Včasih je v redu otroku ukrasti sladkarije, kajne? S končnim ciljem, da uporabijo svoje znanstveno znanje za izboljšanje svoje “kariere,” imajo igralci nalogo, da zmešajo različne kemikalije, da ustvarijo edinstven mutagen, ki oživi mrtve. Ko je vaša popolna pošast ustvarjena, jo lahko pošljete v svet, da povzroči kaos in radovedno vlado odvrne od laboratorija.

Ne dovolite, da bi vaš genijalnost propadla. Creature Lab spodbuja igralce, da eksperimentirajo na preiskovancih, da bi ustvarili vrsto novih in na videz neomejenih srhljivih stvaritev. Zmešajte mutagene, analizirajte njihove lastnosti, gojite dele telesa na osnovi DNK in jih pritrdite na subjekte. Vendar imejte svoje delo v tajnosti, ker vlada vedno posluša. Več svojih podložnikov pošljete v mesto, več informacij bo zbrala vlada, kar bo povečalo tveganje za napad na laboratorij.

Čeprav bodo zvezni organi opazovali, bodo morali igralci zbrati lastna sredstva. K sreči lahko vaši preiskovanci zbirajo materiale v mestu. Pazljivo upravljajte s temi viri in jih organizirajte, da boste korak pred njimi. Toda če vam uspe odkriti, uporabite svoje najmočnejše poskuse, da uničite sovražnika, preden bo vaš laboratorij uničen.

Creature Lab bo izšla 19. januarja 2023 na Steamu za 19,99 USD.