3.4 C
Ljubljana

Demo za Potion Tycoon vam omogoča brezplačno kuhanje!

Objavljeno:

Od danes naprej je na voljo predstavitev igre Potion Tycoon s praznično tematiko. Igralci lahko zdaj brezplačno skuhajo najboljše napitke v tem čarobnem upravljalskem simulatorju Snowhound Games in Daedalic Entertainment na Steamu.

V Potion Tycoon si igralci prizadevajo ustanoviti vrhunsko pivovarno napitkov. Da bi lahko uspevali v konkurenčnem poslu čarobnih eliksirjev, morajo uskladiti vse svoje male pomočnike, optimizirati proizvodne linije in odkriti nove recepte za ustvarjanje najboljših napitkov daleč naokoli. Od zbiranja virov do prodaje končnega izdelka bodo morali igralci upravljati celotno proizvodnjo od začetka do konca. Le najboljši menedžerji bodo lahko svojo trgovino razvili v znano ime in nadzorovali celoten trg napitkov.

Demo omogoča igralcem, da se že z glavo potopijo v izkušnjo. V duhu praznikov Potion Tycoon zdaj vabi igralce v čarobno zimsko pravljico in ponuja okraske z božično tematiko. Nadebudni izdelovalci napitkov lahko okrasijo svojo trgovino z božičnimi drevesci in prijetno razsvetljavo, svojim čarobnim pomočnikom pa dovolijo, da nosijo udobna oblačila. Poleg tega je bila igra deležna številnih izboljšav in poliranja igranja, da bi bila izkušnja še boljša za vse igralce.

Nova predstavitev Potion Tycoon je zdaj na voljo brezplačno na Steamu. Igra bo izšla leta 2023 za PC.

sorodno

najnovejše