3.7 C
Ljubljana

Princesa Cassiodora čaka na svojega rešitelja

Objavljeno:

Prejšnji mesec je bilo objavljeno: princeso Cassiodoro je ugrabil zlobni čarovnik. Na srečo sta se Void Studios in PID Games dovolj potrudila, da sta lahko rešila princeso in igrala kot pogumni Agny, Colden ali Luken. Njihova nova igra Cassiodora je od danes na voljo na vseh platformah.

POVZETEK

Izbrani ste bili za to misijo

Kraljevina Astoria vas je izbrala za izvedbo tega reševanja. Moraš biti najpogumnejši vitez kraljestva, ker se boš moral soočiti s čarovniki, duhovi in demoni: prišel je trenutek, da dokažeš svojo vrednost! Toda ne skrbite za svoje sposobnosti, saj vam bo druid Faramix podelil čarobna krila in elementarne moči.

Leti, ciljaj, streljaj, da dosežeš svoj cilj!

KLJUČNE FUNKCIJE

  • Način zgodbe: igrajte z največ tremi igralci v lokalnem sodelovanju in raziščite sedem regij na 35 ravneh z edinstvenimi okolji, izzivi in nagradami.
  • Zabava za vse: od lahkega do težkega, določite svojo izkušnjo.
  • Ponovljivost: od najmlajšega viteza do najbolj izkušenega, igrajte s 3 liki, od katerih ima vsak svoje sposobnosti, gibe in predmete za odklepanje.
  • Impresivni boji: soočite se z ogromnimi epskimi šefi in poiščite njihove prave slabosti, da jih premagate.
  • Popolna prilagoditev: odklenite nove obleke za vsak lik z več kot 50 predmeti, s katerimi lahko prilagodite svoje viteze.
  • Elementarne moči: vaši različni sovražniki reagirajo samo na določene elementarne moči.
Cassiodora – napovednik

sorodno

najnovejše