11.8 C
Ljubljana

BLACKTAIL je zdaj na voljo z očarljivim predstavitvenim napovednikom!

Objavljeno:

Focus Entertainment in THE PARASIGHT z navdušenjem napovedujeta izid svoje nadrealistične, prvoosebne akcijsko-pustolovske igre BLACKTAIL.

Srhljivi gozdovi BLACKTAIL-a, ki so na voljo za računalnike, Xbox X|S in PlayStation 5, so zdaj popolnoma prebujeni s temačno in pretresljivo zgodbo, ki jo lahko sprožiš.

BLACKTAIL – napovednik

Tukaj se začnejo legende

BLACKTAIL, ki ga je ustvaril poljski indie studio THE PARASIGHT in izdal Focus Entertainment, pripoveduje mit o Babi Jagi. Igrate kot Yaga, 16-letno dekle, obtoženo čarovništva in izgnano iz srednjeveške slovanske naselbine. Odkrijte lastno skrivnost, ko izsledite žive spomine na svojo preteklost, ki so se vrnili kot umazani, hodeči duhovi.

Poleg tega, da boste obvladali svoj zanesljiv lok, metlo in rokavico za sodelovanje v razburljivih bojih s šefi, boste tudi izdelovali puščice in kuhali eliksirje, lovili divjad in zbirali vire za izboljšanje svojih sposobnosti, oblikovali svoj slog igre in preživeli zlovešče okolje.

Globoko v gozdu je vsaka izbira pomembna. Izberite, ali boste dobra ali zlobna čarovnica, ki bo odločala o usodi dežele in njenih prebivalcev, in bodite priča vplivu, ki ga imajo vaše odločitve na vaše spretnosti prek moralnega sistema BLACKTAIL.