3.4 C
Ljubljana

Beholder 3 – nagrajena računalniška igra zdaj na voljo za konzole!

Objavljeno:

Toplitz Productions in Paintbucket Games s ponosom predstavljata Beholder 3 na konzolah. Nedavno nagrajena z nemško nagrado za razvijalce v dveh kategorijah (“najboljša zgodba” in “najboljša igra poleg zabave”), Beholder 3 zdaj polni trgovine s temo in izziva spretnosti igralcev v vlogi vohuna.

O Beholder 3:

V Beholder 3 igrate kot Frank Schwarz, mož in oče, ki je izgubil lahkotno pisarniško službo na ministrstvu, potem ko mu je nekdo nastavil. Edini način, da bi se izognil zaporu, je bil dogovor z visokim varnostnikom. Zdaj kot vladni vohun, ki dela pod krinko kot najemodajalec, morate vdreti v stanovanja najemnikov, v njih preiskati tihotapsko blago in izločiti vsakogar, ki ga vaš šef želi.

Igralci morajo tudi spet vohuniti in spletkariti sodelavce in nadrejene na ministrstvu, da se vrnejo po lestvici. Različne frakcije se skrivaj potegujejo za oblast nad ministrstvom in državo. Igrajte jih drug proti drugemu v svojo korist!

Ali se lahko vrnete v svoje staro življenje ali celo kaj boljšega? Se boste borili za spremembe in resnico ali ohranili status quo? Koga ste pripravljeni žrtvovati, da bi dobili, kar želite? O odgovorih odločate sami.

Beholder 3 je zdaj na voljo za osebne računalnike in konzole.

sorodno

najnovejše