15.7 C
Ljubljana

Marauders posodobitev ‘Red Baron’ je danes nameščena na Steam

Objavljeno:

Team17 in Small Impact Games sta objavila, da bo “Red Baron”, prvenec in brezplačna posodobitev vsebine za zahtevno plenilsko streljaštvo Marauders, na voljo danes od 17. ure po GMT na Steamu.

Ob prvi večji posodobitvi vsebine igre od začetka zgodnjega dostopa Steam oktobra, posodobitev Marauders ‘Red Baron’ vidi, da se igralci pomerijo s prvim šefom igre: naslovnim in legendarnim pilotom. Rdeči baron, iz frakcije Central Empire v igri in strokovnjak tako za bitke od blizu kot za vesoljske polete, je mogočni sovražnik, ki bo preizkusil spretnosti vesoljskih piratov iz cele galaksije.

Da bi proslavili prihod posodobitve Red Baron, sta Team17 in Small Impact Games izdala povsem nov animirani napovednik za lansiranje, ki igralcem daje vpogled v mitologijo v svetu in skrivnostni izvor smrtonosnega krila:

Marauders – Red Baron napovednik

Marauders se dogaja v alternativnih devetdesetih letih prejšnjega stoletja, kjer se Velika vojna nikoli ni končala, Zemlja je bila industrializirana do prelomne točke in večina je pobegnila k zvezdam. Združite se s posadko do treh drugih igralcev, da boste krmarili po sovražnem bojišču, lovili plen, izdelovali novo orožje in opremo ter reševali, kar je potrebno za preživetje.