3.7 C
Ljubljana

FPS ‘Luna Abyss’ razkriva raznolikost s povsem novim napovednikom igranja

Objavljeno:

Studio za oddaljeni razvoj iger Bonsai Collective je danes razkril popolnoma nov napovednik, ki prikazuje celoten obseg in ambicioznost v ozadju prihajajoče pripovedno usmerjene prvoosebne akcijske pustolovščine Luna Abyss.

100-sekundni spot na široko odpre nezemeljska okolja igre in igralcem omogoči najboljši pogled na skrbno oblikovan kozmos pod površjem posnemajoče lune, znane kot Luna, ki jo je razvijalec Bonsai Collective sestavil za ljubitelje zgodbenih strelcev vseh sposobnosti.

Ker je napovednik zasnovan za predstavitev, je Luna Abyss poslastica za vse čute, saj zapuščena megastruktura igre pogosto zavije igralca v ogromno temo, prebodeno le s koncentriranimi drobci svetlobe, ki za kratek čas odprejo ruševine pred njim. Luna je svet, poln skrivnosti, z ostanki njene davno izgubljene kolonije, raztresenimi po njenih votlinah in dolinah, ki služijo kot primerna soba za zapornike, poslane v globine Brezna, da odslužijo svoje kazni.

Ker je vaš vodnik samo umetni zaporniški paznik Aylin, se postavlja vprašanje, kaj se je zgodilo z Lunino izgubljeno kolonijo. Kakšne so skrivnosti nekoč uspešnega mesta Greymont? In kateri so tisti čudni glasovi, ki vas kličejo iz globin?

Luna Abyss je ustvarila majhna in vključujoča ekipa 15 razvijalcev, navdušenih nad gradnjo sveta, pripovedovanjem zgodb in klasičnimi video igrami. Bonsai Collective se z vsem srcem zavzema za spodbujanje pozitivnega duševnega zdravja in dobrega počutja v studiu in s ponosom ustvarja prostor, ki zagotavlja, da se ekipa počuti varno v svoji koži, identiteti, prepričanju, vrednotah in kulturi.

Luna Abyss je trenutno v razvoju za osebne računalnike in konzole.

Luna Abyss – napovednik

sorodno

najnovejše