25 C
Ljubljana

Artist Life Simulator: ustvarite sliko, ki bo spremenila svet

Objavljeno:

Interactive Fate in Placeholder Gameworks z navdušenjem napovedujeta polno izdajo Artist Life Simulator 13. decembra 2022. Artist Life Simulator je izšel na platformi osebnih računalnikov za Windows.

Artist Life Simulator, zvest svojemu imenu, vas postavi v čevlje nadebudnega umetnika v alternativnem svetu, postavljenem v 19. stoletje, ki poskuša preživeti in ustvariti svoj magnum opus. Igro navdihujejo predvsem umetniki, ki neumorno sledijo svoji strasti, naš cilj pa je posnemati boje, ki smo jih sami prestali. Glavni navdih za Artist Life Simulator iz področja iger je Cultist Simulator. Glavna mehanika igre je podobna, čeprav smo igro poskušali narediti nekoliko bolj dostopno, vendar smo ohranili težavnostni element “roguelike”. Živeti v 19. stoletju kot slikar navsezadnje ni samo zabava in igra.

Borite se z depresijo, odvisnostjo ali norostjo in drugimi demoni psihe. Zbirajte in združujte občutke, spomine, ideje in navdihe. Slikajte mojstrovine, prodajajte jih za bogastvo (ali ostanke) in raziščite mesto Nova Oportunia.

Lastnosti

  • Igrajte svojo fantazijo umetnika iz 19. stoletja.
  • 18 različnih zaključkov.
  • Neštete ilustracije za odkrivanje.
  • Veliko poti do vaše zmage…
  • …ali do vaše pogube.